Παρασκευή 29/3 Aντιρατσιστικη συναυλία: Το πρόβλημα δεν είναι οι άνθρωποι…είναι το μίσος

To misos einai to provlima

Mε αφορμή την 21η Μαρτίου (Παγκόσμια μέρα κατά των Φυλετικών Διακρίσεων), φορείς της πόλης γύρω από την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση διοργανώνουν συναυλία ενάντια στον ρατσισμό και τη ρατσιστική βία..

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 7μ.μ. στην πλατεία Μικρασιατών. Θα πάρουν μέρος τοπικοί καλλιτέχνες και μαθητικά συγκροτήματα παραδοσιακής και σύγχρονης μουσικής.

Σκοπός της διοργάνωσης αυτής, είναι να καταδειχθούν οι όλο και αυξανόμενες ρατσιστικές-μισαλλόδοξες ενέργειες στα σχολεία και στην πόλη του Ρεθύμνου.

Σας καλούμε να παραβρεθείτε στην συναυλία, ώστε να δώσουμε μία δυναμική απάντηση σε όσους θέλουν να χωρίζουν τους μαθητές μας και τους συνανθρώπους μας ανάλογα με το χρώμα του δέρματος, την γλώσσα που μιλάνε ή τη θρησκεία τους.

Συμμετέχουν: Δ.Σιδερής- Σ.Συκάκης- Δ.Στεφανάκης- Χ.Μπάκας- μαθητικά συγκροτήματα παραδοσιακής και σύγχρονης μουσικής.

Διοργάνωση: ΕΛΜΕ Ρεθύμνου- Ένωση Γονέων Δ.Ρεθύμνου- Σύλλογοι Γονέων και μαθητές Β’Βάθμιων σχολείων Ρεθύμνου- Σύλλογος Εκπ/κων Α’ Βάθμιας Εκπ/σης Ρεθύμνου- Ενιαίοι Φορείς Διδασκόντων των Σχολών: Κοινωνικών Επιστημών, Φιλοσοφικής, Επιστημών Αγωγής- Αντιφασιστική Ομάδα της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου