Ανακοίνωση του Παγκρήτιου Δικτύου Αγώνα κατά των Βιομηχανικών ΑΠΕ για τη φασιστική επίθεση στο Ζαρό Ηρακλείου

Το Παγκρήτιο Δίκτυο Αγώνα κατά των Βιομηχανικών ΑΠΕ καταδικάζει με οργή την δολοφονική επίθεση συμμορίας Χρυσαυγητών σε έξι αντιφασίστες που την περασμένη Κυριακή έκαναν ειρηνική παρέμβαση ενημέρωσης στο Ζαρό του Δήμου Φαιστού. Η παρέμβασή στο Ζαρό ήταν στα πλαίσια κινητοποίησης ενόψει της υποδοχής το επόμενο Σαββατοκύριακο, βουλευτικής αντιπροσωπίας των υμνητών του Χιτλερ που αιματοκύλισε και κατέκαψε την ίδια αυτή περιοχή πριν εφτά δεκαετίες.

Σαν δίκτυο ενεργών πολιτών, μέσα από τον αγώνα μας κατά των βΑΠΕ μαχόμαστε για την προάσπιση της ιστορίας και της αξιοπρέπειας αυτού του τόπου. Και αυτός είναι ένας ακόμη από τους πολλούς λόγους που εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους έξι, οι οποίοι είτε σαν μέλη του Δικτύου κατά των βΑΠΕ είτε σαν απλοί πολίτες, συμμετέχουν ενεργά και σε αυτό τον κοινό μας αγώνα. Επισημαίνουμε ότι οι εγκληματικές πρακτικές της συμμορίας του Ζαρού και των ομοίων της σε όλη τη χώρα, που παγιώθηκαν και εξελίχθηκαν με την ανοχή ή και τη βοήθεια του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου τα προηγούμενα χρόνια, δεν έχουν θέση σε αυτό τον τόπο.

Δηλώνουμε τέλος ότι ανεξάρτητα από τα φανερά ή κρυφά συμφέροντα που στηρίζουν το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής, η αντιπροσωπία των βουλευτών της είναι ανεπιθύμητη στην Κρήτη, γι όλα αυτά που εκφράζει με λόγια και με πράξεις μέσα και έξω από το κοινοβούλιο.

Καλούμε τα μέλη του δικτύου να δηλώσουν αυτή μας τη θέση συμμετέχοντας στην αντιφασιστική πορεία την Παρασκευή 23/11 στις 18:00 στα Λιοντάρια.

Παγκρήτιο Δίκτυο Αγώνα κατά των Βιομηχανικών ΑΠΕ

Επικοινωνία : https://sites.google.com/site/pankretiodiktyoagonakatavape/
Study groups instead of staking out precious library or coffee shop space, holding study groups via skype provides a cheaper, more https://www.techtimes.com/articles/245819/20191027/the-best-vpn-services-what-they-offer-and-base-on.htm time-manageable alternative.