Ούτε για πλάκα νεοναζί της Χ.Α. στην Κρήτη

Στην Καλή Συκιά, στα Ανώγεια, στο Γερακάρη, στην Κάντανο, στη Βιάννο, στο Αμάρι ζουν ακόμα άνθρωποι που είδαν με τα μάτια τους ταγματασφαλίτες –που θέλει ο Μιχαλολιάκος να ξανασυστήσει– μαζί με τους ναζί να καίνε τα χωριά της Κρήτης, να σκοτώνουν, να βιάζουν. Οι δωσίλογοι, οι ρουφιάνοι κουκουλοφόροι δηλαδή, μισήθηκαν και έμειναν στην ΙΣΤΟΡΊΑ και στη συνείδηση του κόσμου σαν τα πιο απαίσια ανθρωποειδή.

Αξίζει οι οπαδοί του φασισμού και του ναζισμού, και όσοι νομίζουν ότι κάνουν πλάκα με τη Χρυσή Αυγή, να θυμηθούν τα εγκλήματα που οι προγενέστεροί τους ταγματασφαλίτες και συνεργάτες των ναζί έκαναν εις βάρος του λαού. Μάλιστα όταν η εγκληματική και σαδιστική τους μανία ήταν μεγαλύτερη ακόμα κι από αυτή των Κατακτητών!

Ας θυμηθούμε, λοιπόν.

Στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής, που κράτησε σαράντα δύο μήνες, πέρασαν από τα ναζιστικά εκτελεστικά αποσπάσματα και τουφεκίστηκαν 38.960 Έλληνες. Σκοτώθηκαν από «αδέσποτες» σφαίρες και άλλα στρατιωτικής φύσεως «ατυχήματα» 12.103. Σκοτώθηκαν σε μάχες 70.000. Πέθαναν από πείνα σ’ ολόκληρη την Ελλάδα περίπου 600.000, ιδίως νέοι! Πέθαναν προτού γεννηθούν, κατά τη γέννα ή αμέσως μετά 300.000 παιδιά, εξαιτίας της ασιτίας και των κακουχιών των μανάδων τους, μια ολόκληρη γενιά δηλαδή. Θανατώθηκαν με τρόπο οικτρό 45.000 Έλληνες στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Πάνω από ένα εκατομμύριο προσβλήθηκαν από βαριές ασθένειες και έμειναν δια βίου ανίκανοι! Ακόμα καταλήστεψαν την τροφική παραγωγή και τα αποθέματα πρώτης ύλης της χώρας, ενώ κατέστρεψαν και τις σημαντικότερες υποδομές.

 Τα καθάρματα αυτά πήγε να μνημονεύσει η Χρυσή Αυγή προ ημερών στον Μελιγαλά και να πάρει την ευλογία τους. Να πει στους προγόνους της ότι η βιομηχανία της προδοσίας, του μίσους, της ρουφιανιάς, του πολέμου, του νέο-ναζισμού υπάρχει .Όπου ακούς εθνικισμό, μυρίζει ανθρώπινο κρέας.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή εμείς εμπνεόμαστε από ανθρώπους που δε σύρθηκαν για να ζήσουν. Που προτιμήσανε να βγουν στα βουνά της Ισπανίας, της Ελλάδας, της Γιουγκοσλαβίας, οργανωθήκαν απέναντι σε κάθε μορφή τυρρανίας, από το εργοστάσιο μέχρι τον αντιφασιστικό αγώνα. Δεν έριξαν τις ευθύνες στους πιο αδύναμους, και φαντάστηκαν ότι με αυτούς θα χτίσουν μια άλλη κοινωνία που δεν θα χωράνε ούτε τσιφλικάδες, ούτε τραπεζίτες., ούτε manager, ούτε λεφτάδες. Και τότε και τώρα ο εχθρός είναι στις τράπεζες και στα υπουργεία, στα μεγαλοαστικά σαλόνια, στους κυρίους και κυρίες της κάθε «υψηλής κοινωνίας», στην εκμετάλλευση της εργασίας μας. Στους φασίστες και τους χαφιέδες.

(Για όποιον μοιάζουμε υπερβολικοί μάλλον δεν έχει καταλάβει τι πρόκειται να συμβεί. Το να δουλεύουμε 10ωρα με 25 ευρώ χωρίς κανένα δικαίωμα και τους φασίστες στην πλάτη όποιου τολμήσει να μιλήσει, μάλλον θα τον βοηθήσει να το καταλάβει. Τότε, ας ρίξει τις ευθύνες στους «πακιστανούς» συναδέλφους του ενώ το ελληνικό κ ξένο κεφάλαιο θα χορεύει μαλεβιζιώτη στα κεφάλια μας)

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ – ΟΙ  ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ – ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ – ΟΙ  ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Αντιφασιστική Δράση Ρεθύμνου (αδρέ)
But it is still more convenient than connecting the iphone to a charger stories using a lightning cable.