“Θάνατος στο φασισμό και σε ότι τον γεννά” Αντιφασιστική HipHop Συναυλία

Θάνατος στο φασισμό και σε ότι τον γεννά

Το Hip Hop στους δρόμους και οι φασίστες στις τρύπες τους

Στις 18.09.2013 δολοφονήθηκε ο αντιφασίστας Παύλος Φύσσας, από μαχαίρι νεοναζί της Χ.Α. στο Κερατσίνι. Ο Παύλος Φύσσας ήταν ένα ενεργό μέλος της hip hop σκηνής μέσα από την οποία εξέφραζε τις ιδέες, τις αξίες του και ένα τρόπο ζωής, που αντικατοπτρίζει το είδος της μουσικής αυτής.
Δεν έχουμε καμία αυταπάτη ότι το κράτος πάντα δίωκε και θα διώκει τις αντιφασιστικές ιδέες και τον κόσμο που τις πρεσβεύει γιατί μόνο έτσι μπορεί να διασφαλίσει την ασφάλεια και τα συμφέροντα όσων εξυπηρετεί. Αυτό το κάνει είτε με μέσα θεσμικά είτε νύχτα ενεργοποιώντας τους παρακρατικούς του μηχανισμούς. Ξέρουμε καλά τι εννοούμε όταν φωνάζουμε πως όπου δεν φτάνει το γκλοπ του μπάτσου φτάνει το μαχαίρι του φασίστα.
Το Hip Hop είναι ένα είδος μουσικής που γεννήθηκε στους δρόμους και στις πλατείες, μπορεί να οργανωθεί και να δημιουργηθεί απλά με ένα μικρόφωνο και μία κονσόλα αυθόρμητα και οπουδήποτε, για να εκφράσει άμεσα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των υλικά και συναισθηματικά καταπιεσμένων του κόσμου. Δεν μπορεί να ταχθεί ηθικά με τίποτα άλλο πέρα από την κοινωνική αλληλεγγύη, την ελεύθερη έκφραση των συναισθημάτων και των ιδεών. Γι’αυτό είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις αντιφασιστικές ιδέες και αγωνίζεται μέσα από τα τραγούδια του γι’αυτές!! Το Hip Hop έχει φωνή και κανένα μαχαίρι, δε θα μπορέσει ποτέ να τη φιμώσει!

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΖΕΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΠΧΟΠΑΔΕΣ!

Antifa HIP HOP Ρεθύμνου

Σάββατο 12/10/2013
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3on3 στον προαύλιο χώρο του 1ου δημοτικού σχολείου
15:30 Δήλωση ομάδας
16:00 Έναρξη τουρνουά

19:00 Προβολή ταινίας: LA HAINE (ΤΟ ΜΙΣΟΣ)
20:30 ANTIFA HIP HOP LIVE

Συμμετέχουν: ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ, ΣΤΙΧΟΜΥΘΙΑ, ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ, ΜΑΥΡΗ ΦΑΡΑ,PSYCHO,
ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ, COLLECTIVA, DUST RHYMES, ΣΤΙΓΜΑ